Saturday, 11 June 2011

saya kehilangan sahabat!!!!!!

oit2...saya nak cita ini,,,ape bila awak semua ada sahabat...harap jaga lah sahabat dengan baik taw....macam sahabat saya bernama nor fatin afiqah ini,,,dia putus sahabat kerana pakwe dia yang macam sial n celaka 2,,,muka mintak penumbok n terajang seh!!!!!tapi dia tak tahu,,,yang sahabat lebih bermakna n kekal daripada pakwe!!!!btl x?????n lagi 1...dulu kitaowg ada g kem taw...pah!!!!yg si pakwe dia ni kan dah lah lembik!!!!macam sotong tahu x!!!owg g kembara pura2 demam lah,sakit lah.....dia x tahu....aq wat ape kat awek dia masa kat dalam hutan....kitaowg kutok dy!!!hhahhahaa....then,,ieka pernh cakap yg dy trma si pakwe dia 2 sebab terpaksa!!!!!mklumlah anak pensyarah je....saya ni anak manager bank je kn!!!!ape 2 pon nk bagitahu...kepada NOR FATIN AFIQAH harap putus lah dngan pakwe ko yg lembik,hina,celaka,sial,babi,!!!!!!BABAI,,,....!!!!????



NI LAH SAHABAT SAYA YANG SAYA CAKAP KAN 2...!!!!

No comments:

Post a Comment